dissabte, 9 de juny del 2012

S'Oratge



Aquest post és ben diferent als que he fet fins ara. Fa una setmana que han obert el bar – restaurant S’Oratge, un espai nou, còmode, tranquil i innovador a Sa Ràpita. Tenen una terrassa on poder-hi passar els horabaixes i les nits d’estiu fresquets, tant amb els amics com la família o la parella. A més, compten amb un espai ambientat chill – out: coixins, sofàs i una tauleta, ideal per gaudir d’un dels seus còctels.



Els responsables d’aquest gran ambient són uns joves emprenedors, amb ganes de continuar endavant i donar a conèixer les habilitats culinàries de la seva cuinera. La qual pensant i treballant la combinació d’aliments senzills aconsegueix grans plats.

La carta està composta per una gran varietat d’ensalades, pa amb oli, baguettes fredes i calentes, quiche i una varietat d’entrants. A més, durant el dia van fent pinxos, dels quals es pot gaudir per  1,5€. 

 Ensalada amb pera i avellanes 
i baguette calenta d'alberginia, tomàtiga, pebre i formatge, gratinada al forn.



A més, a S’Oratge s’hi pot anar a dinar del seu menú: plat del dia + beguda + postre a bon preu; o durant el dia a degustar la seva quiche del dia, cada dia diferent. També, com a novetat, cada dia podeu degustar un suc diferent fet amb fruita fresca i de temporada.



Si algú va a provar-ho ja hem donareu la vostra opinió. De moment la meva impressió és molt bona.
A gaudir d'un bon dissabte horabaixa...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada