dijous, 21 de juny del 2012

Polos de melicotó


Avui, oficialment, comença l’estiu. I tot i que ja fa uns dies que podem gaudir de la calor i el bon temps, és ara quan s’acaben les activitats, s’acaba l’escola, els exàmens, les entregues... i les agendes s’omplen de fi de cursos, actuacions, balls, sopars... arriben els dies de platja, les vacances, els viatges... 

 Imatge cedida per na Patricia a la platja Ses Covetes - Es trenc


Per això, no hi ha millor manera per donar la benvinguda a l’estiu que amb una recepta de gelats. Com podreu veure a les imatges he tret les poleres de quan era petita i he decidit omplir-les de fruita. Un gelat refrescant i sense gaire calories, per poder-ne gaudir en qualsevol moment del dia.

La proposta són polos de melicotó. Aprofitant que ara en comença la temporada.


 




                      Ingredients per 4 polos:
                      -3 melicotons
                      -Confitura de maduixa





Preparació:
Posem una cullerada de confitura de maduixa (aquests fets amb confitura casolana) dins les poleres. A continuació batem les melicotons i omplim les poleres. Ho deixem al congelador, almenys 2 hores i mitja.


Nota: vist el resultat us proposaria afegir-hi una cullerada sopera de mel per evitar que es cristal·litzi la fruita i evitar la textura de gel. Tot i així, aquests no en tenien i han estat boníssims.


Si teniu altres propostes per fer amb altres fruites anem a provar-ho! Estic oberta a noves creacions i experimentacions. 

Per acabar, volia concloure amb uns versos de Ramon Besora:
Les vacances han arribat,
també les festes majors.
És temps de banys i gelats
que menjo de dos en dos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada